Mike Novogratz: Bitcoin-spekulation er ude af kontrol

Tidligere hedgefondforvalter blev bitcoin, og kryptoinvestor Mike Novogratz ser ud til at have forudsagt det nylige Bitcoin Revolution, der har påvirket rummet . Han sagde ikke for længe siden i et interview, at der var en „spekulativ vanvid“ omkring bitcoin, som han troede var for ude af hånden.

Mike Novogratz advarede os om BTC

Et af de store problemer med bitcoin er, at når det viser tegn på spiking, vil folk – stort set nye investorer – komme ind på handlingen. Dette ville være fint, bortset fra at brugere har tendens til at overkøbe aktivet. Derfra venter de på, at valutaen stiger igen, og når de først gør det, deltager de i et salg. De sælger enten hele eller en del af deres stash, og disse salg har tendens til at ske omkring samme tid.

Som et resultat kan bitcoin ikke modstå det salgspres, som folk lægger på det. Valutaen falder i glemmebogen, og dens pris lider i sidste ende. Novogratz advarer om, at dette kan være tilfældet omkring BTC for sent. Folk blev så begejstrede for den nylige stigning mod $ 12.000-serien, at de hurtigt købte flere nye bitcoin-enheder.

Men i det øjeblik det ramte $ 12K-mærket, tog tingene en ubehagelig drejning. Folk begyndte at sælge deres stash for at få hurtig fortjeneste. Derfra begyndte bitcoin at lide. Dette er ikke en god måde at investere i, at folk sælger deres mønter for tidligt. Hvis de ønskede at samle flere penge, ville det sandsynligvis være klogere at potentielt vente, indtil valutaen steg endnu længere. Når bitcoin når nogle superhøje tal, så er salg ikke udelukket.

Novogratz forklarede:

Jeg prøver at forblive så optimistisk og bullish som muligt på krypto, fordi det er virkelig tidligt i cyklussen, men giver advarslen om, at der er andre ting på markederne, der har mig bekymret.

Ud over alt salgstryk omkring BTC, løfter folk også millioner til nye kryptoprojekter hver dag, hvilket i sidste ende øger konkurrencen. Derudover plages aktier og andre markeder med specifikke „bobler“, som Novogratz kalder dem, måske den største er Tesla, der er steget helt siden coronaviruspandemien virkelig fik fat i Amerika.

DeFi bliver også påvirket

Bitcoins salgsmønstre begynder også at smitte af på andre mønter, såsom dem, der er involveret i DeFi-området (decentraliseret finansiering). På trods af markedets nyfundne popularitet ser det ud til, at mange decentrale tokens sælges sammen med BTC, hvilket forårsager yderligere prisfald i den digitale arena. Tim Plakas fra Galaxy Digital Trading siger:

Højtflyvende DeFi-mønter tog det største hit under gårsdagens udsalg, hvor mange faldt 20 procent eller mere i forhold til bitcoin i løbet af 24-timersperioden. Det var næsten et spejlbillede af, hvad vi var vidne til på aktiemarkederne i går, hvor mange populære tekniske navne blev hårdt ramt, da stemningen skiftede.