EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD 20 juli Live Entry Points

Våra 20 juli fria handelssignaler för EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD inkluderar tekniska utsikter som följande:

EUR / USD misslyckades med att bryta över 1.1450-nivån på fredag, vilket är det högsta värdet för paret sedan 10 mars

Ur teknisk synvinkel förblir EUR / USD över både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 rörligt medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den hausseartade trenden. Jag letar efter köporder över 1,15 nivå Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för EUR / USD.

Ur teknisk synvinkel förblir Bitcoin Profit under både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 rörligt medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den baisseartade trenden. Jag letar efter säljorder under 1,25 nivå. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för GBP / USD.

Ur teknisk synvinkel förblir BRN / USD under 50 glidande medelvärde (röd linje), men över 200 rörliga medelvärde (mörkblå linje), vilket är ett tecken på osäkerhet. Jag letar efter köporder över 44 nivå. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för BRN / USD.

BTC / USD förblir inom 500 dollar (8900-9400) de senaste 22 handelsdagarna. Det finns ingen trend just nu. Jag letar efter säljorder under 8900 nivå.

Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för BTC / USD

Vi publicerar Fria tra ding signaler varje dag sedan 2015. Prenumerera på våra RSS-flöde och nyhetsbrev för att ligga steget före på marknaden. Observera att dessa signaler är mina poster. Du bör alltid överväga att göra din forskning också. Handel med Forex, råvaror och kryptokurser har en hög risknivå. Du bör aldrig investera mer än du skulle vara villig att riskera.

Du bör se till hur du använder AtoZ Markets Forex signaler guide. Om du fortfarande har fler frågor följer jag aktivt AtoZMarkets twitter. Jag är alltid här för att svara på frågor relaterade till våra Forex- och kryptosignaler. Rikta dina frågor till mig på @AtoZ_Markets på Twitter.