BKCM VD säger att Digital Dollar, Euro eller Yuan kommer att öka Bitcoin

VD och grundare Brian Kelly förutspådde att den digitala dollarn, euron och yuanen kunde öka Bitcoin och den allmänna kryptomarknaden.

Grundaren och VD för investeringsföretaget BKCM LLC för digital valuta, Brian Kelly, sa att den digitala dollarn, euron och yuanen skulle tjäna som ett tryck för Bitcoin Evolution. Vid ett telefonsamtal med CNBC: s Fast Money sa VD:

”När det gäller den digitala euron eller den digitala yuanen eller den digitala dollarn, är det faktiskt inte någon konkurrens för Bitcoin, för Bitcoin-kärnans värdeförslag är att den har ett fast utbud … Jag tror faktiskt att det är mer en risk för fiatvalutainnehavare och det lyfter fram varför Bitcoin är en digital guldliknande produkt. ”

Kelly kommenterade också det pågående Bitcoin-rallyet. Han angav inte ett prismål för BTC men anser att rallyt efter halvering av kungsmyntet inte är över ännu.

Tala vidare, VD noterade att BTC hade ökat över $ 16.000 i 12 dagar. Han sa att han förväntar sig en tillbakadragning och kommer inte bli förvånad när det händer. Bitcoin har ökat betydligt de senaste månaderna, och flera analytiker har förutspått en kontinuerlig ökning.

Dessutom uppgav Kelly skillnaden mellan värdet av Bitcoin och guld. Med nästan 309 miljarder dollar i marknadsvärde sa Kelly att Bitcoins nuvarande börsvärde är ett „fel nummer“ för att störa guld, som har ett totalt värde på 10 biljoner dollar.

BTC har ökat med 4,54% under det senaste dygnet och handlas för närvarande till $ 16,664.66.